Tøjbestilling

SAMARBEJDE MED ADIDAS OG UNISPORT

I BSV af 2016 spiller vi i kvalitetstøj fra Adidas og har Unisport som samarbejdspartner omkring levering af tøjet. Vores samarbejdsaftale indebærer at vi forpligter os til kun at handle via Unisport og til at alle spillere i klubben skal spille og træne i Adidas.


Samarbejdet med Unisport er under etablering og webshoppen forventes at åbne onsdag den 31.10.2018.

INDIVIDUEL BESTILLING

Hvis du som individuel spiller ønsker at købe BSV kamp- eller træningstøj kan du gøre det på følgende link:

NYT LINK TIL UNISPORT FORVENTES KLAR 31.10.2018

Husk - hvis du er ny spiller så spørg din træner eller holdleder hvilket rygnummer du skal bestille så du undgår at vælge et nummer, der allerede er brugt af en holdkammerat.

HOLDBESTILLING

Hvis I som hold ønsker at bestille nye kampsæt,  nyt træningstøj, paradedragter eller en hættetrøje ifbm en rejse, så skal I afgive en samlet bestilling.

Bestillingen sker ved at udfylde følgende bestillingsark:

(nyt bestillingsark er under udbarbejdelse)

Såfremt I har en sponsor, der skal have sit logo tryk på tøjet udarbejdes der en grafisk prøve af tøjet, som godkendes af sponsor inden endelig bestilling. Pris for sponsortryk aftales individuelt da det afhænger af antal farver på logo, størrelse mv. Når I bestiller tøj med logotryk kan det være en god ide at bestille ekstra logomærker, der kan trykkes på tøj til nye spillere på holdet. Det er dyrt at lave enkelte tryk så derfor er det en god ide at trykke nogle ekstra i første omgang.