BSV T+ træning

Velkommen

Hej alle drenge og forældre til T+ træning

Specifiktræningen er et træningstilbud som, BSV tilbyder til de dygtigste og mest læringsparate spillere, som ikke deltager i DBU´s Topcentre.

Vores formål med specifiktræningen er, at vi får skabt et fodboldmiljø, hvor der bestræbes på, at holde det absolut højeste og intensive niveau. Dette gør vi ved at have dygtige fodboldfaglige trænere som varetager denne træning.

Specifiktræningen skal ses som et ekstra tilbud til de dygtigste spillere. Der er i specifiktræningen mulighed for at træne med andre af de dygtigste fra flere årgange.

Vores mål med specifiktræningen er at dygtiggøre vores spillere endnu mere. Dette gør vi ved at give dem et alternativt træningsforløb, hvor der er mulighed for at gå i detaljerne.

T+ træningen varetages af Coskun og Tarik.

Da det bestræbes at holde et højt, intensivt og udfordrende træningsmiljø i den tid, vi træner, så forventes der derfor, at de spillere som deltager er yderst træningsparate. Det vil sige, at man kommer til tiden, lytter efter når der bliver instrueret, tager initiativ, hjælper til og leverer det maksimale til hver træning, med det formål at dygtiggøre sig mest muligt.

Mvh. Trænerteamet.

Kontaktperson
AE
Ahmad El-Ali
Træner
28 34 84 81
Coskun Özbek
Træner
42 30 27 19
TS
Tarik Saber
Træner
Følg os på Facebook
Kommende aktiviteter
2019
22
Maj
T+ træning (BSV T+ træning)
16:00 - 17:15 onsdag 22. maj
BSV Rundforbi Stadion
2019
29
Maj
T+ træning (BSV T+ træning)
16:00 - 17:15 onsdag 29. maj
BSV Rundforbi Stadion
2019
5
Jun
T+ træning (BSV T+ træning)
16:00 - 17:15 onsdag 5. jun
BSV Rundforbi Stadion
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder