Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtavmjyvn3m5znjhcgl3ml9cyw5uzxjfdmvyc3rcu1yylmpwzyjdxq?sha=c70c7510a9b82bb0

Stor tak til Sydbank for det store beløb til børne- og ungdomsafdelingen

2. februar 2020, 09.27

Sydbank hjælper BSV i mål

Torsdag d. 30 januar, modtog BSV en donation på 80.000 kr. fra Sydbank fonden, som allerede er blevet investeret i 40 nye fodboldmål til klubbens medlemmer. En donation der hjælper BSV i mål i mere end en forstand.

”Vi havde en målsætning om, at udskifte vores mål i løbet af de næste 5 år, med donationen fra Sydbank, har vi kunne realisere dette allerede indenfor få måneder” Siger sportschef i BSV, Sami Gega og fortsætter ”Vi sætter utrolig stor pris på den opbakning vi har fået fra Sydbank, som gør det muligt for os, fortsat at være en attraktiv fodboldklub”.

Donationen blev overleveret til BSV af Sydbanks filialchef i Lyngby, Kristoffer Beck, som var glad for at kunne bakke op om det lokale foreningsliv.

”Det er en stor fornøjelse for os i Sydbank, at kunne være med til at skabe glæde og gavn for så mange piger og drenge, som spiller fodbold. Vi er både stolte af og glade for, at vi med sådan en donation kan glæde så mange aktive børn i lokalområdet.” Siger Kristoffer Beck fra Sydbank.

Foto: Filialchef for Sydbank i Lyngby, Kristoffer Beck overrækker Sydbank fondens donation til BSV’s sportschef, Sami Gega. I baggrunden ses ét af de 40 nye mål.

W1siziisijiwmtgvmtavmjyvnzhsbdi0bg80nv9cyw5uzxjsb2ryzxrcu1yxlmpwzyjdxq?sha=b518d042c7de3533