Vi søger bestyrelseskandidater
W1siziisijiwmtgvmtavmjyvn3m5znjhcgl3ml9cyw5uzxjfdmvyc3rcu1yylmpwzyjdxq?sha=c70c7510a9b82bb0
Vi søger bestyrelseskandidater


BESTYRELSEN SØGER KANDIDATER

Bestyrelsen søger blandt vores medlemmer bestyrelseskandidater,  der har lyst til at indgå i en uformel og hyggelig, men samtidig seriøs og handlekraftig bestyrelse for klubben. 


Mere specifikt søger vi kandidater til følgende områder:


Bestyrelsesmedlem på vegne af pigeafdelingen:

Vi søger en forælder eller en ulønnet træner fra et af pigeholdene, der har lyst til at indgå i bestyrelsesarbejdet. Opgaverne er meget varierede og tager udgangspunkt i hvad du brænder for. Vores vedtægter siger, at bestyrelsesmedlemmet skal findes blandt forældrene i pigeafdelingen.

Kasserer:

Klubbens nuværende kasserer Mette Behrmann Lamp bruger i stigende omfang sin tid på de sportslige opgaver i klubben og har brug for at få frigivet tid til den opgave. Bestyrelsen søger derfor en faglig kompetent kandidat – gerne revisor eller lignende – der i samarbejde med sekretariatet kan sikre den nødvendige styring og kontrol med klubbens økonomi og budgetter. Al bogføring varetages af Stine Bang, som er en frivillig forælder - tusind tak for den store indsats Stine. 

Bestyrelsesmedlem på vegne af breddeholdene:

Vi søger en forælder eller en ulønnet træner fra et af breddeholdene, der har lyst til at indgå i bestyrelsesarbejdet. Opgaverne er meget varierede og tager udgangspunkt i, hvad du brænder for. Vores vedtægter siger at bestyrelsesmedlemmet skal findes blandt forældrene i breddeafdelingen.


 Vi håber, at der vil være medlemmer, som har tid og lyst til at indgå i bestyrelsesarbejdet og sammen med den øvrige bestyrelse, udføre en vigtig frivillig indsats for klubben.

 

Interesserede bedes rette henvendelse til formand Lars Neumann på ln@factor.dk eller mobil 40148100.

 

W1siziisijiwmtgvmtavmjyvnzhsbdi0bg80nv9cyw5uzxjsb2ryzxrcu1yxlmpwzyjdxq?sha=b518d042c7de3533